Werk in uitvoering deel III

9 juni

11 juni
15 juni
19 juni

Ik heb het maar druk met mijn zwaantjes. Een paar keer per week loop ik langs het nest waarop gebroed is en da’s nog best een dingetje hoor. Want prikkers en hoog gras en toestanden. Al had de boer de laatste keer (de foto’s van 19 juni) dat ik er liep een fijne brede band naast de aardappelakker gemaaid dus toen kon ik er goed lopen. Maar ja, toen zat het gezinnetje niet in de buurt van het nest. Nee, toen zaten ze in de sloot die parallel aan deze sloot loopt en daar is niet gemaaid. Dus, ook al liep ik heel voorzichtig naar ze toe, de brandnetels hadden me toch te pakken. Wat ik niet allemaal over heb voor mijn lezers!

Het lijkt er ook wel een beetje op dat ze aan me gewend zijn geraakt. Er wordt inmiddels niet meer geblazen dus da’s wel fijn. Ik vind het prachtig om deze zwanenfamilie te volgen!

14 gedachten over “Werk in uitvoering deel III

  1. Heerlijk om te zien. En je bespaart je lezers veel ongemak terwijl we toch de mooie plaatjes kunnen zien. Dat wordt hogelijk gewaardeerd :-)

  2. En zo mogen wij ook meegenieten van deze familie. Als ik ooit de kans krijg ga ik dat ook zeker een keer doen.

  3. Prachtig om te zien! Minder leuk dat je zelf in de brandnetels moest kruipen om deze foto’s te kunnen maken…

  4. Wat lief van je om de brandnetels te trotseren voor deze zwanen familie.
    Het zijn mooie foto’s geworden.

  5. Ooit had ik ook de kans ze van heel dichtbij te volgen dus ik begrijp je.Plaatjes zijn het. Maar ik had de mazzel dat ik niet door de brandnetels hoefde, wacht ik doe even een 👄op de prikplek….zo…, óver!

  6. Geweldig om dat te volgen en dat ze zelfs al aan je gewend lijken te zijn!
    Het zijn al geen lelijke eendjes meer… Geniet ervan! En sterkte met de ‘gevaren’ die je onderweg tegenkomt 🤨

Reacties zijn gesloten.