6 gedachten over “Onwetendheid is geen zonde

  1. Ik ben het hier grotendeels mee eens. Ik verafschuw de afrekencultuur. Ik vind het makkelijk om kritiek te hebben vanaf de zijlijn. En inderdaad: fouten maken hoort erbij. De mondkapjesaffaire vind ik met de kennis van nu meer de heer S aan te rekenen dan de andere kant.
    Ik denk dat de huisartsen het afschuwelijk zwaar hebben gehad. Zij hadden te maken met steeds wisselende cohorten, vaccinproblemen en rammelende systemen.
    Voor de organisatie van de GGD- locaties hoor ik enkel applaus. Dat was goed. πŸ‘πŸ½ En er was veel meer πŸ‘πŸ½ . Dat mag ook wel eens gezegd

  2. Er is genoeg fout gegaan, soms verwijtbaar soms inderdaad uit onwetendheid (waar soms gezond verstand gebruiken best had kunnen helpen) maar dat geldt ook voor een flink deel van “de burger”.
    Ik ben nog lang niet in hosanna stemming want we zijn hier echt nog niet vanaf. Maar geen ( niet medische) mondkapjes meer juich ik natuurlijk toe, daarvoor had men aanvankelijk de juiste instelling vals veiligheid gevoel.

Reacties zijn gesloten.