Plastuitje

Op dit logje kwam een werkelijk waar heel erg welkome reactie: Tineke schreef over een supersonische plastuit die een vriendin van haar gebruikt. En ha, die heb ik dus maar ‘ns eentje besteld.

Toen zij (want ik neem aan dat zo’n ding vrouwelijk is als schrijven ze op de website wel over ‘hem’) heb ik haar een aantal keer thuis getest en het werkt inderdaad als een tierelier. Het enige wat niet helemaal klopt is dat je haar met een paar keer schudden droog zult hebben geschud. Tenminste mij lukt dat niet.

Tot op heden is ze nog steeds thuis gebleven omdat ik nog geen heel lange wandelingen heb gemaakt (maximaal 15 kilometer of plekken om gewoon naar het toilet te gaan tussendoor of bij het eindpunt) dus echt nodig was ze nog niet. Maar straks, op vakantie, dan gaat ze zeker mee. Dan mag ze lekker in haar zakje met mij mee wandelen. Al neem ik dan wel wat papieren zakdoekjes mee om haar na de plaspauze droog te maken alvorens ik haar terugstop in het zakje.

Anyway: Tineke hartelijk dank voor de tip!

10 gedachten over “Plastuitje

  1. Vast heel handig. Maar daar geef ik dan weer geen twintig euro aan uit. Dan zoek ik wel ergens een struik op (is overigens wel heeeel lang geleden dat ik dat gedaan heb). Wel leuke kleurtjes trouwens. 🙂

  2. Tip: ruuustig plassen ook al moet je heel nodig, anders stroomt de boel over #ikspreekuitervaring #thuisismakkelijker

  3. Ik heb dat tuitje gebruikt bij het lopen van de Nijmeegse 4-daagse jaren geleden. Ervaring leert dat de rij bij de heren beduidend korter is dan bij de dames, dus… snel naar binnen bij de heren, plas tuitje gebruiken, schoonmaken en… doorwandelen! Ideaal!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *