Geen widgets gevonden in de zijbalk

In februari 2010 vroeg Nicole me om een vragenlijst in te vullen en aan dat verzoek voldeed ik graag. Mijn antwoorden van inmiddels 11 jaar geleden zijn hier te lezen.

Laatst vroeg ze me of ik nog een keer een vragenlijst wilde invullen en omdat ik de beroerste niet ben voldeed ik opnieuw aan haar verzoek. Dat lijstje is hier te vinden.

Leuk om weer even bezig te zijn met waarom ik nu eigenlijk blog. En jij: waarom blog jij eigenlijk?

Door Mrs. T

8 gedachten over “Geïnterviewd <del>soort van</del>”
 1. […] Waarom je blogt. Mrs. T werd geïnterviewd en ik nam de vragen aan haar zeer aangepast over. (Ik ben immers niet geïnterviewd niet jaren geleden en niet nu 😇) Mrs. T. Is een blogger, die ik al vanaf het begin volg. Behalve leuk, is haar blog ook inhoudelijk. Ze geeft haar mening. Ik pik regelmatig wat van haar mee: een recept, een column, een podcast. Bedankt Mrs. T! […]

 2. Hee dat is leuk! Ik volg je al vanaf ergens in de beginjaren. Toen stond er nog zo’n make-up kop op de voorpagina. Ik vind jouw prikkelende blogs leuk. Jij hebt een duidelijke mening en verwoordt dat goed. Dat stimuleert mij. Ik pik weleens ern recept van je of een column. Jouw blog? ***** Nou kortom: ga zo door!
  Waarom ik blog? Om mijn eigen dingen ergens neer te zetten, iets te delen en tips op te doen. Ik neem deze interviewvragen in gewijzigde vorm ergens in een blog mee

 3. Qua afnemende reacties heb ik wel een tip: het helpt als je reageert op de facties, dat motiveert om iets achter te laten. Ik vind het overigens ook jammer dat veel bloggers zijn gestopt. Je blijft toch benieuwd hoe het met bepaalde mensen gaat.

 4. In het begon was mijn blog “een reden om te kunnen schrijven” maar het werd steeds meer een uitlaatklep en een lintje met het gewone leven toen mijn wereldje noodgedwongen steeds kleiner werd.

 5. Wat leuk om te lezen! In inderdaad; wat ik al dacht; ik volgde destijds T.o.a.s.k.e al. 🙂

  Ik maakte een weblog aan in 2005 omdat ik een digitale camera kreeg van mijn verkering. Mijn bedoeling was om verhaaltjes en foto’s te plaatsen over mijn dochter om familie van haar van vaderskant op de hoogte te houden. Maar die bleken amper te kijken. Ik weet nog hoe ik schrok toen ik ineens een reactie van een ‘vreemde’ kreeg. Heel stom maar ik had daar dus nooit bij nagedacht!
  Inmiddels heb ik een kring vast lezers die eigenlijk al jaren bij mij leest en ik bij hen. Dat voelt als vriendschap, vind ik, terwijl ik de meesten niet eens echt ken. En in de loop der jaren is mijn weblog ook zeker een soort herinneringenboek geworden waar ik zelf ook graag in lees.

 6. Waarom ik blog?
  Een mens wil nu eenmaal zijn/haar ei kwijt en Zoon is een lieverdje, maar daar kan ik niet alles mee delen. Met jullie ook niet, maar wel veel.

 7. Tja, het is een leuke hobby, dus tijdverdrijf. Niet dat ik dat nodig heb want ik kom altijd tijd te kort. Soms staat een logje snel, soms doe ik er een hele middag over.
  En de interactie dmv reacties vind ik ook leuk, hoewel ik geen echt statistiekenmens ben in de zin van dat ik daar heel erg op let. Ik ga die vragenlijsten later nalezen!

Reacties zijn gesloten.