Robert Bryndza

Robert Bryndza schreef tot nu toe zes boeken met Erika Foster in de hoofdrol. Daarvan las ik een tijd geleden al het eerste deel en in de afgelopen weken las ik de andere vijf boeken.

Deel twee heet ‘De stalker in de nacht‘, dan volgt ‘Donker Water‘. Deel vier heet ‘Laatste adem‘, deel vijf ‘Koud bloed‘ en de serie sluit (hopelijk voorlopig) af met ‘Doods geheim‘.

Het zijn geen hoogstaande thrillers, dat niet. Maar het is vooral heel aangenaam leesvoer en soms is dat gewoon heel erg fijn. Spannende boeken, soms wat onwaarschijnlijk, een mooie rode draad die door de boeken heenloopt. De gecompliceerde Erika die haar leven zo goed mogelijk probeert te leiden. Ja, ik kan toch wel zeggen dat ik deze boeken met heel veel plezier gelezen heb.

Ken jij de boeken van Bryndza? De serie met Erika Foster wellicht, of die met Kate Marshall in de hoofdrol?

7 gedachten over “Robert Bryndza

  1. Ik dacht dat ik meerdere boeken van hem gelezen had. Maar toen ik het op ging zoeken (ik houd dat bij op Goodreads), bleek dat er maar eentje te zijn; De stalker in de nacht. Ik heb het boek maar twee sterren gegeven en had moeite er doorheen te komen, lees ik. Vandaar waarschijnlijk dat het bij eentje gebleven is.

  2. Ik weet niet wat het is, maar iets heeft er tot nu toe voor gezorgd dat ik nooit aan de serie begonnen ben. Het komt denk ik vooral omdat ik al heel veel andere series heb. Toch ben ik wel erg benieuwd, dus ik zeg nooit nooit.

  3. Ja, beide series gelezen, althans tot het laatste deel ervan, die staat nog op mijn lijstje. Inderdaad leuk om te lezen, niet van het Scandinavische kaliber, maar verder een prima serie.

Reacties zijn gesloten.