Theresienstadt

I hereby vow on your memory that we shall remain loyal to the message you have bequeathed to us – the heritage of life.

Chaim Herzog,17 oktober 1991
7 gedachten over “Theresienstadt

  1. Wat een bevoorrecht leven heb ik, nu, ondanks alles wat er om mij heen gebeurt. Ik ben een bevoorrecht mens. Ik wist het al, maar jouw foto’s maken het meer dan duidelijk

  2. Heftig! Zoiets mag nooit meer gebeuren, maar gebeurt toch weer doordat mensen op de vlucht blijven voor geweld en oorlog en helaas, helaas niet overal (goed) worden opgevangen en (met geweld) weg worden gestuurd of slecht worden opgevangen …..

  3. Beklemmend. Nooit eerder beelden van dit kamp gezien op deze manier. Het lijkt me, als je er loopt, toch ook wel heftig. Heb je niet elke avond tijd nodig om echt even bij te komen van wat je ziet en hoort?

Reacties zijn gesloten.