Hoe de doden spreken

Hoera, er is weer een nieuw deel in de reeks over Tony Hill en Carol Jordan. Met ‘Hoe de doden spreken‘ schreef Val McDermid alweer het elfde deel in de serie.

Als er op het landgoed van een oud klooster een lichaam wordt aangetroffen, blijkt al snel dat iemand die grond als zijn persoonlijke begraafplaats heeft gebruikt. Het klooster staat al jaren leeg, en sommige van de lijken zijn vele jaren oud – zou dit het werk kunnen zijn van meerdere, onafhankelijke moordenaars? Het onderzoek levert meer vragen dan antwoorden op. Sinds het desastreuze verloop van hun laatste zaak, moeten Tony Hill en Carol Jordan vanaf de zijkant toekijken. Beiden worstelen ze met hun eigen problemen. Ondertussen wacht iemand die er een gruwelijke modus operandi op na houdt rustig op een kans om toe te slaan…

Dit is, als vanouds, weer een prima thriller. Niet heel hoogstaand, maar toch wel spannend. Af en toe wat onrealistisch, maar dat hoort ook wel bij het genre. En verder is de rode draad waar ik het al vaker over had gewoon echt heel tof!

Ken jij deze boeken? En zo ja, wat vind je ervan?

3 gedachten over “Hoe de doden spreken

  1. Deel elf uit een serie en ik heb er nog niets van gelezen. Dat klinkt als iets waar ik verandering in aan moet brengen.

Reacties zijn gesloten.