Iets met morgenstond …

Ja sorry, sorry, weer foto’s van prachtige zonsopkomsten. Tja, dat krijg je ervan als je vaak vroeg gaat wandelen. Vertrekken als het nog donker is en dan langzaam de zon op zien komen.

Dat zal de komende dagen wel weer even minder zijn in verband met de wintertijd die vandaag ingaat.

Dit was eergisteren …Ik maak foto’s met mijn mobiel en heb nog nooit iets met filters of instellingen gedaan. Merk wel dat de foto’s mooier zijn als ik ze via mijn eigen mobiel kijk. Maar dat lijkt me vrij logisch. Op de tablet en op de desktop zijn de foto’s toch al wat minder indrukwekkend.

En als ik inzoom dan worden de foto’s natuurlijk veel onscherper. Maar hé, het gaat om de kleuren!

De twee foto’s hieronder zijn van begin van de week. Weer heel andere kleuren.

Het is echt heerlijk (en mooi!) zo’n vroege wandeling!

10 gedachten over “Iets met morgenstond …

  1. Mooie foto’s! Aan mij is het niet besteed, dat vroege opstaan. Geprobeerd vorig weekend. Ik vond het koud en nat. Ik slaap wel gewoon uit in het vervolg. Daar ben ik veel beter in.

  2. Ik houd niet van perfecte foto’s, deze zijn mooi. Zeker met de verschillende kleuren. Het duurt ongeveer twee weken, dan ben je weer op dit punt.

  3. Zo herkenbaar, vanmorgen heb ik meerdere foto’s van de prachtig gekleurde lucht gemaakt met m’n mobiel. Je zou bijna vergeten om gewoon te genieten zonder de lens van de mobiel er tussen. Maar dan toch grijp ik hem er weer bij om thuis te laten zien hoe mooi het was.

  4. Nu weer even terug naar af, óf je zult nog een uur eerde op moeten om het licht te zien worden. Maar het blijft práchtig!

  5. Mooie foto’s maar ik heb dus absoluut NIKS met de ochtend en vroeg opstaan. Ik geniet wel van anderen hun foto’s van de zonsopgang.

  6. Helemaal niet erg hoor, dat je die weer deelt. Geniet ik gewoon weer mee!:)
    Ik merk het soms ook, dat mijn foto’s op de computer anders ogen dan op mijn telefoon, maar dat is inderdaad logisch. En ik had woensdag een ‘frustrerend’ rondje toen de zon prachtig opkwam, maar ik het gewoon niet zo mooi op beeld kreeg als het in het echt was. Heb je heel soms.

Reacties zijn gesloten.