Zorgen

Lieve Suske, wat flik je ons nu? We maken ons grote zorgen om je.

Je bent altijd een heerlijke dikke je weet wel kater geweest en een zeer relaxte kat. Saar kan werkelijk alles met je doen: het deert je nooit iets en je bent ook echt heel gek op haar. Je bent een echte knuffelkat en zoekt graag ons gezelschap op.

Soms ook werden we behoorlijk gek van je. Je kon minutenlang miauwen en ‘klagen’ en je hebt periodes gehad dat je binnenplaste. Wiske en jij negeren elkaar voornamelijk, maar soms werd er flink gevochten. Verder ben je vooral ook veel te dik, dat weten we natuurlijk best wel, maar je leek er geen last van te hebben.

Maar dat binnenplassen werd toch wel een beetje te gek en daarom namen we jou en Wiske (want tja, wie was de dader?) mee naar de dierenarts. Jij werd, omdat je natuurlijk een dikkerd was als eerste onderzocht. De uitslag: suikerziekte.

We kochten een boel dieetvoer voor je (en voor Wiske want tja, die moet hierin mee) en na een tijdje ging het veel beter met je. Je ‘draafde’ zelfs weer dwars door de kamer heen en toen viel ons pas op dat dat miauwen eigenlijk wekenlang weg geweest was. Je ‘kletste’ weer honderduit.

Tot een paar dagen geleden. Je bent mager, suf en sloom. Voor zover we weten eet je niet meer. Drinken doe je nog wel. We maken ons grote zorgen. Zo meteen kan ik met je naar de dierenarts. Ik hoop dat hij iets voor je kan doen, maar of dat realistisch is …

16 gedachten over “Zorgen

  1. Hij hoort zo helemaal bij jullie gezin.Veel sterkte ermee en we hopen dat Suske weer opknapt.

  2. Ach, wat een zorgen. Hopelijk kan de DA nog iets doen, misschien moeten jullie gaan injecteren? Wij hebben een hond met suikerziekte gehad en we moesten hem 2x per dag injecteren. Ging prima en hij heeft nog jaren geleefd. Hoop dat het ook voor jullie kat kan.

  3. Dat klinkt helemaal niet goed. Ik zou je graag geruststellen maar als ik aan Saartje van mijn dochter denk ;-( ik hoop dat de dierenarts wél iets kan doen.

  4. Ach, wat zielig voor hem. Hoe oud is hij? Ik hoop dat de DA nog iets voor hem kan doen, zeker omdat het de laatste tijd weer beter ging.

Reacties zijn gesloten.