Blue monday?

Voor mij niet!

Vandaag een kantoordag en dan ook nog, als je de fietsenkelder uitkomt, zien dat het om 17.15 uur gewoon nog ‘hartstikke’ licht is!

#springisintheair #alwayslookon

9 gedachten over “Blue monday?

  1. Het was heerlijk zonnig vanmiddag hier. Het voelde bijna als voorjaar, toen ik buiten mijn ommetje liep.

  2. Ja, lekker he! Je merkt het echt. Sterker nog: ik zat vanmiddag een uur op de fiets en toen de zon doorbrak, voelde dat heel even als voorjaar. Heerlijk!

  3. Ik doe niet mee an ‘Blue monday’. Ook niet Aan ‘Black Friday’. Tien jaar geleden had ik nog nooit van Blue Monday gehoord. We hoeven die Amerikaanse dagen toch niet over te nemen? Het schijnt dat deAmerikanen ons ‘omwaaien’ omarmen. Dat is prima. Ik waai graag uit. 💨

    Jaaaaaaaaa, het wordt lichter. De dagen lengen heet dat toch?

Reacties zijn gesloten.