Ministerie van Lekkere Trek

Wellicht dat je het geweldige filmpje al gezien hebt, maar ik vind het te leuk om hier niet te delen!

Brownies&downieS is al weer een jaar of 12 geleden gestart hier in onze gemeente. De formule was niet nieuw, want ik kende al meerdere lunchrooms waar mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt werkten. Maar op de een of andere manier hebben de oprichters van Brownies&downieS er toch zoiets bijzonders van te maken dat de formule inmiddels op ruim 50 locaties te vinden is. Er zijn ook regelmatig leuke initiatieven te zien via B&D en ook in coronatijd hebben ze laten zien flexibel te zijn.

Zelf lunch ik ook af en toe bij B&D en ik vind het altijd een klein feestje om te zien hoe blij het personeel is. Daar kunnen wij ‘gewone’ mensen nog heel wat van leren nietwaar?

9 gedachten over “Ministerie van Lekkere Trek

  1. Wij maken er een sport van om op elk uitje of vakantieverblijf een B&D of soortgelijk bedrijf te bezoeken. Het eten is heerlijk en we maken graag een praatje met het personeel.
    De laatste keer kregen we bij onze bestelling een oprechte “ooooh lekker” van de serveerster, daar wordt je toch blij van!

  2. Ga al zeker 3 jaar niet meer naar restaurants en dat bevalt prima, hoewel ik positief over het initiatief ben, trekt zo’n restaurant me helemaal niet.

  3. Ben niet van de filmpjes maar lunch regelmatig bij dergelijke initiatieven. Naast Brownies en Downies zijn er nog veel meer. Ik bezoek koop ook bewust cadeautjes in reclyclewinkels waar ook vaak producten uit wat vroeger ‘dagbesteding’ werd genoemd worden verkocht.

  4. Hoe leuk ook het filmpje, ik houd niet van brownies dus ik loop er met een boogje omheen, downies kom ik wel eens tegen op de kinderboerderij. 😉

  5. Heerlijk filmpje, had het nog niet gezien, dus bedankt voor het delen.
    En, mensen ga zeker eens iets eten of drinken bij Brownies &Downies…je doe er hen een plezier mee, maar ook jezelf!

  6. Wat een geweldig filmpje! Ik had het nog niet gezien, maar dit vind ik dus een toffe manier om met je bedrijf in te spelen op de actualiteit.

Reacties zijn gesloten.