Geen widgets gevonden in de zijbalk

Door Mrs. T

15 gedachten over “En nu is Ova de pineut 😔”
  1. Vervelend! Beterschap voor je dochter, hopelijk blijft de rest gezond. Onze oudste is ook positief, besmet tijdens een etentje met collega’s. De praktijk waar hij werkt mist nu in een keer 4 werknemers. Gelukkig heeft hij alleen lichte klachten, in normale tijden zou je met zulke klachten gewoon aan ‘t werk gaan.

  2. Ach, ‘t is toch niet te geloven. Eigenlijk zijn jullie allemaal (weer) de pineut. Alleen Saar loopt weinig risico lijkt me.Ova heeft het iig niet van haar zus opgelopen, lijkt me. Beterschap en ik hoop dat manlief en jij de dans weer ontspringen!

  3. Oei, gaan jullie het allemaal om de beurt krijgen? Ik heb momenteel 2 besmettingen in kennissenkring: de een is snotterig en de ander heeft alleen lichte hoofdpijn. Hopelijk blijft het bij jullie ook bij zulke milde klachten.

  4. Ja precies, daar kon je op wachten, ik vrees dat ook jouw beurt nog wel komt.
    Maar gelukkig is met deze variant het leed te overzien en kun je permitteren om het te doen zoals wij vroeger met de kinderziektes deden.” Laat ze maar met gewoon elkaar blijven spelen dan hebben ze het maar gehad. “

Reacties zijn gesloten.