Three down one to go …


Het is een iets vager streepje dan dat van Ova eergisteren, maar het is wel mijn vage streepje: een positieve zelftest dus en dat was te verwachten. Na Saar en Ova ben ik nu de pineut. Ik heb wat verkoudheidsklachten, een zere keel, wat hoofdpijn en af en toe wat koude rillingen dus ik hoop dat het daarbij blijft.

De zelftest van Mr. T. was negatief maar we zijn vanmiddag maar allebei naar de GGD gegaan voor een PCR-test. Op die uitslagen wachten we nu dus.

Het begon begin februari met Saar en misschien hadden we meteen moeten doen waar ik toen al een beetje over dacht, dan waren we er wellicht nu al vanaf geweest. Ook Mr. T. die nu misschien pas over een paar dagen positief gaat testen (of niet, dat kan natuurlijk ook nog).

Enfin: de meiden zijn stiekem ook wel blij want nu kunnen ze in ieder geval gaan carnavallen.

Het wordt dus een week thuiswerken en alleen even naar buiten voor een wandeling. En ja ik weet dat dat eigenlijk niet de bedoeling is, maar met het voorspelde boutweer de komende week kom je toch niemand tegen.

15 gedachten over “Three down one to go …

 1. Ik herken het. Ik ben bijna beter. Eerst viel het mee, maar de vierde dag was toch wel heftig. Geen koorts, maar wel wat benauwd en daardoor vreemd in het hoofd. Nu bijna klachtenvrij. Zo nu en dan een kuchje.

 2. Sterkte! Ik hoop dat jullie er allemaal relatief goed doorheen rollen.
  En, lekker die wandeling maken hoor. Geestelijke gezondheid is minstens zo belangrijk! Met gezond verstand kun je prima zo die wandeling maken dat je op ruime afstand van iedereen blijft. Succes

 3. Het blijft toch gek, hoe de een positief test en de ander negatief… Wij testen ook wat af thuis, tot nu toe iedere keer negatief gelukkig, maar toch!

 4. De collega van mijn man moet ook weer in quarantaine omdat zijn dochter weer corona heeft opgelopen op school. Ik heb het nog steeds niet gehad, maar ik houd mijn hart vast nu de kinderen weer naar hbo e.d. gaan.

 5. Wij zijn sinds vorige week zondag ook de Sjaak en hadden op zich graag tussentijds even naar buiten gewild, maar we waren totaal niet fit en ook het weer werkte helaas niet mee. Bij ons is het vooral het hoesten wat ons parten speelt, eerste dagen ook wel wat snotterig en rillerig, maar dat was snel voorbij. Nu hopelijk snel van het hoesten af want dat kost ontzettend veel energie. Jullie alvast veel beterschap!

 6. Groot gelijk dat je die wandeling toch gaat maken als je je fit genoeg voelt. Afstand houden lijkt me geen probleem, dus gewoon lekker gaan.
  Sterkte en beterschap!

 7. Sterkte!
  Ik hoor alleen nog maar milde klachten bij corona in mijn kennissenkring, dus ik gok en hoop dat het bij jullie ook zo zal blijven.
  Dat stiekem een rondje lopen zou ik ook doen, waarschijnlijk ‘s avonds laat als er toch geen mens op straat is. ;-)

Reacties zijn gesloten.