Irma Joubert

Irma Joubert schreef, voor zover ik weet, 9 boeken. En op dit moment ben ik bezig in haar 8ste boek. Ik ben dus bijna klaar en dat is potjeverdulleme zo zonde!

Hier en hier schreef ik al over de eerste trilogie die ik van haar las. En op dit moment ben ik bezig aan haar derde trilogie.

Dit logje gaat over de tweede trilogie met daarin de waarlijk prachtige boeken ‘Hildegard‘, ‘Het meisje uit het verscholen dorp‘ en ‘Een thuis in Afrika‘. Drie boeken met de Tweede Wereldoorlog als basis. Alle drie de boeken eindigen in Zuid-Afrika maar beginnen in Europa. Het eerste boek speelt zich af in Duitsland, het tweede in Nederland en het derde in Engeland.

Oh, het zou zo jammer zijn als je deze boeken niet zou gaan lezen! Wat ze zijn prachtig en mooi uitgewerkt en wat passen ze goed bij elkaar. Lezen dus!!! Echt doen!!!

6 gedachten over “Irma Joubert

  1. Ik heb net Het Meisje uit de Trein uitgelezen en vond dit een heel mooi boek. Dus ik wil zeker meer van deze schrijfster lezen.

  2. Ik heb gisteren het laatste boek ” Een thuis in Afrika” uitgelezen. Heb er van genoten! Met dank aan jou voor de tips.

  3. Dit vond ik haar mooiste trilogie. En ik hoop dat ze nog heel veel meer boeken gaat schrijven.

Reacties zijn gesloten.