Deel 9

Oh, zo’n zin in! Ruim1300 pagina’s Jamie & Claire in het verschiet! Sommige boeken moet je gewoon ‘in het echt’ hebben. Ruim zeven jaar op deel 9 gewacht. Ik ga er heel snel aan beginnen! Ben jij ook fan van de Reizigerreeks?

En wat ook supertof is, is dat op Ziggo seizoen 6 sinds kort te zien is. Op dit moment staan er pas twee afleveringen online en ik geloof dat het in totaal ook maar 8 zijn. Minder dan eerdere seizoenen dus, maar wel langere afleveringen blijkbaar. En ook al doet Sam Heughan het best goed, ik vind nog steeds dat Gerald Butler eigenlijk die rol had moeten hebben.

Zodra alles online staat heb ik een paar fijne avondjes met Ova in het vooruitzicht ♥.

Kijk jij de serie eigenlijk? En zo ja, is Sam Heughan jouw perfecte Jamie of had je liever iemand anders in die rol gezien> En zo ja, wie dan? 

5 gedachten over “Deel 9

  1. Ik ken de serie niet. De boeken niet en ook de serie niet. Ik kijk bijna geen tv. Maar als Gerard Butler mee gaat doen, ga ik kijken.

Reacties zijn gesloten.