12


Het valt nog niet zo mee om een leuke afbeelding te vinden als je 12 jaar getrouwd bent. De meeste gaan natuurlijk over 12Β½ jaar getrouwd (wat wij op 15 oktober groots gaan vieren want mijn 50ste verjaardag immers viel behoorlijk in het water). Maar deze kan er wel mee door vond ik.

De meiden zijn allebei drie dagen op een groot festival hier in de buurt en mijn ouders komen niet lunchen vandaag. Dus we hebben het rijk alleen. Ik denk dat het, het is immers zaterdag, weer een poets- en wandeldag zal worden.

Voorts heb ik uit betrouwbare bron vernomen dat Mr. T. mij vanavond mee uit eten neemt. Waar? Geen idee. Maar omdat ik die betrouwbare bron hoog heb zitten, heb ik het restaurant dat ik reserveerde om hem te verrassen maar geannuleerd. En nu maar hopen dat mijn betrouwbare bron ook echt betrouwbaar was.

23 gedachten over “12

  1. Mr. T. nam me mee naar een fantastisch restaurant in V. Daar hebben we van 18.30 tot 23.15 uur heerlijk getafeld. Je eet daar wat de Italiaanse pot schaft en dat is heerlijk! Google op Da Roberto en synagoge (het restaurant is in een oude synagoge gevestigd) en je weet waar we waren. Heel fijne avond gehad.

  2. Van harte gefeliciteerd, en ik hoop dat jullie ergens heerlijk hebben gegeten ! gr. Anne

  3. Proficiat!
    Hopelijk was je man niet ook ingelicht door een betrouwbare bron dat jij een restaurant had gereserveerd, want dan vrees ik dat jullie thuis aan een boterham zaten of een ritje McDrive. πŸ˜‰

  4. Ben benieuwd wat en waar het gaat gebeuren. In ieder geval heel veel plezier gewenst.

  5. Gefeliciteerd. Zouden jullie beiden in hetzelfde restaurant gereserveerd hebben denk je? Hoe dan ook, heb het gezellig samen!

  6. Van harte gefeliciteerd! En nu maar hopen dat hij het restaurant ook niet geannuleerd heeft omdat jij ergens gereserveerd had πŸ™‚

  7. Van harte gefeliciteerd! En grappig dat jullie blijkbaar hetzelfde idee hadden om het te vieren;).

Reacties zijn gesloten.