Op het geniale af

Sorry, maar wat een kl*te-eind heeft dit boek! Wat mij betreft niet bepaald een geniaal einde van ‘Op het geniale af‘. En het viel af en toe al niet mee om het uit te lezen. Nee, ik denk dat ik de boeken van Benedict Wells maar links laat liggen want dat andere boek dat ik van hem las was dan wel mooier, maar echt lyrisch was ik daar ook niet over. En tja, er is nog zoveel moois meer!

De intelligente Francis Dean woont met zijn moeder in een vervallen trailerpark in New Jersey. De hoop op een betere toekomst heeft hij opgegeven – tot hij de waarheid achter zijn verwekking ontdekt. Zijn bestaan komt blijkbaar voort uit een absurd experiment waaraan zijn moeder achttien jaar geleden deelnam. Zijn vader is geen loser die zijn gezin in de steek liet, maar een genie, cum laude afgestudeerd aan Harvard. Hem ontmoeten zou Francis’ leven kunnen veranderen.

Samen met zijn beste vriend Grover, een excentrieke whizzkid, en het meisje van zijn dromen, de delicate en onvoorspelbare Anne-May, begint hij aan een tocht dwars door Amerika om zijn vader te vinden. Hij wil ontdekken wie hij werkelijk is en hij heeft niets te verliezen – denkt hij.

Mocht jij dit boek nou wel al gelezen hebben, dan ben ik benieuwd of jij hetzelfde van dit boek vond of dat je het fantastisch vond. 

4 gedachten over “Op het geniale af

  1. Ai, een boek dat je achterlaat met een kater. Ik heb het niet gelezen, maar ga dat dus ook niet doen. Zoals jij al zegt: er is nog zoveel moois!

Reacties zijn gesloten.