Snode plannen

Van half september tot en met half oktober zitten we een maand in de rotzooi en zullen we ‘uit moeten douchen’.

Want we gaan de badkamer verbouwen!!!! Eindelijk!!!!

Toen ik in  april 1996 bij Mr. T. kwam wonen was de badkamer een groot drama. Het eerste wat er daarom veranderd moest worden was de badkamer. In september 1996 werd er gesloopt en gebouwd.

En nu is het tijd voor iets nieuws. Het bad had er van mij sowieso nooit in gehoeven en douchen in bad is niet heel tof. Zeker niet als je een nieuwe heup hebt. De enige die fanatiek gebruik maakt van het bad is Saar.

En zo gaat het worden. Alles gaat er uit. Alles. Ook het plafond. Hoera eindelijk de witte plastic schrootjes weg!

Ik kijk enorm uit naar de warmtelamp. Met de chronische pijn in mijn lijf moet dat zalig zijn. Hoop ik.
Ik kijk niet uit naar het slopen en de rotzooi en zo en vier weken is best lang. Gelukkig kunnen we douchen bij mijn ouders en bij Ova. Bij Ova zullen jullie denken? Ja, bij Ova. Want ook die heeft snode plannen, maar daarover op een ander moment meer.

20 gedachten over “Snode plannen

 1. Ik kan me voorstellen dat je daarnaar uitkijkt. Nou ja, niet naar de rotzooi natuurlijk. Maar die ben je zo weer vergeten als alles klaar is. Ben benieuwd naar de snode plannen van Ova.

 2. Wat een prachtig ontwerp!
  Hopelijk valt de klus mee en blijft de overlast beperkt. Wij hebben tijdens de verbouwing een proefabonnement bij de sportschool vlakbij afgesloten, kon ik daar mooi douchen en op de slippers weer naar huis.

 3. Wat een mooi ontwerp. Dat wordt genieten voor je. Maar als warmte heilzaam is voor je chronische pijn zou een warm bad je ook goed doen, toch?

  • Ik vind in bad gaan zo niet leuk. Heb er het geduld niet voor en vind ook dat het water veel te snel afkoelt (en het eigenlijk ook wel waterverspilling om dan steeds bij te vullen).

 4. Even vier weken doorbijten …. Ik ben nog altijd blij dat wij (11 jaar geleden alweer) onze badkamer hebben laten verbouwen.

 5. Oh… dát wordt afzien, maar ja voor het goede doel moet het maar kunnen. Nee in bad douchen is niks maar in bad liggen is heerlijk, mijn bad mag er nóóit uit.
  Sterkte met de tijdelijke chaos.

 6. Ah er vliegt bij jou ook uit dus.
  De badkamer is op die lamp en douchekop na mijn smaak niet, maar geen witte schrootjes klinkt heel goed!

 7. Het moet altijd eerst een rotzooi worden voordat het weer mooi is.Succes en daarna genieten.

 8. Zo, dat is een grote beslissing! Prachtig mooi gericht op de toekomst. Heerlijk zo’n inloopdouche. Succes met het ‘doorkomen’ van die 4 weken. Fijn dat je ouders zo dichtbij wonen. En Ova? Oh heden… ze gaat de deur uit? 🦋

 9. Wow, wat een verandering! En voor Ova ook, zo te lezen.
  Ik vind het nieuwe ontwerp heel erg mooi, maar ik snap wel dat je opziet tegen die maand rotzooi en herrie en elders douchen, enz.

 10. Een nieuwe badkamer is een fijn vooruitzicht.
  Douchen in bad is niks. Soms komen we dat op vakantie tegen en voor ons hoeft dat ook niet. Het is ook best gevaarlijk. vind ik.
  Het nieuwe ontwerp ziet er mooi uit.

Reacties zijn gesloten.