Even de was ophangenIk weet niet meer waar ik deze foto’s tegenkwam dus kan helaas de bron niet vermelden. Maar wat ik wel weet is dat ik ze geweldig vind!

Update: Liesbeth wist te melden dat deze foto’s van Helga Stentzel zijn. Al googlend vond ik nog veel meer leuk werk van haar. En ik volg haar inmiddels op Instagram ♥.

Hoe doe jij dat? Was buiten te drogen hangen? Of doe je dat binnen of in de droger?

18 gedachten over “Even de was ophangen

 1. Wat een leuke foto’s! Ik hang mijn was meestal op het balkon te drogen. Maar niet op vrijdag want dan is het markt en staat Ab Patat hier op de hoek te bakken. Handdoeken gaan in de droger, trouwens. Kleding nooit.

 2. Kleding en beddegoed droog ik aan droogrekjes. Handdoeken en ondergoed in de droger. Geweldige foto’s!

 3. Fantastisch. Bij mij hangt het nooit zo mooi. Ik hang mijn was het liefst buiten, maar gezien ik vaak in de avond een was draai is het niet vaak mogelijk.

 4. Als het even kan en dat is gauw hoor, droog ik buiten. Ik heb geen droger, maar wel een trapgat met een wasrek.
  De was die jij laat zien: geweldig

 5. Sommige mensen kunnen toch leuke dingen bedenken… :)

  Ik heb een droger en in de winter gebruik ik die. Er zijn een aantal kledingstukken die ik dan aan een hangertje droog, want die wil ik liever niet in de droger doen. En nu hangt de was gewoon lekker buiten. Ik heb geen vaste wasdagen, maar let op het weer en ik was dan alleen maar als de was buiten kan drogen.

 6. Geen droger hier. Buiten als het weer er naar is (droogmolen) of anders op zolder aan de wasrekken

 7. Heel erg leuk, geweldige foto’s. Ik heb niet meer zoveel wasgoed, kleding hang ik meestal op een hangertje in het strijkkamertje want na 1400 toeren centrifuge is het toch bijna droog. Bij goed weer hang ik handdoeken en ondergoed buiten en bij regen over de strijkplank binnen. De droger gebruik ik soms in de winter.

 8. Tot vorig jaar deed ik alleen het beddengoed, handdoeken en ondergoed in de droger. Toen de droger er mee op hield hebben we besloten hem niet te vervangen. Ik hang nu dus alles op. In de schuur waar mijn wasmachine staat, hangen rekken aan de muur en ik heb een los rek in de kamer staan dat eventueel bij de houtkachel kan worden geschoven. Op deze manier krijg ik het gemakkelijk gedaan en scheelt het natuurlijk een beetje voor ons stroomverbruik.

 9. Wat creatief, echt heel leuk!
  Ik doe het meeste in de droger, maar heb altijd een rekje staan met kleding waarmee ik dat niet durf te gokken. En voorheen, bij huizen waar ik de ruimte had, hing ik die kleding op hangertjes aan een heerlijke lange waslijn… en maar wapperen.

 10. Dit zijn kunstwerken van helga stentzel ze is geboren in Siberië veel van haar kunst heeft huishoudproducten erin maar ze heeft ook een serie met eten. Ik vind haar surrealistische werk wel iets hebben.

 11. Geweldig dit! Ik heb geen droger, maar mijn was ziet er aan de lijn toch nooit zo leuk uit;).

Reacties zijn gesloten.