Berichtje voor D. Hoekstra

Ik probeerde je al een paar keer te mailen, maar ik krijg mijn mailtjes steeds retour.

Dat je niet denkt dat ik niet reageer. Ik weet niet zo goed hoe ik je nu moet bereiken, vandaar maar even op deze manier! ;-)

10 gedachten over “Berichtje voor D. Hoekstra

 1. Ik blijf het moeilijk vinden als er met wachtwoorden gewerkt wordt. Ik vergeet altijd weer hoe het ook al weer moet. Dat is hier ook het geval. Dan moet ik het noodgedwongen overslaan.

  • Dat is jammer want ik heb juist gekozen voor een, in mijn ogen, vrij goed te onthouden wachtwoord.

   • Mij lukt het de laatste tijd ook niet meer om in de beveiligde blogs te komen maar dat geeft niet. Je schrijft ook genoeg over andere zaken. Soms is het wel moeilijk om contact met iemand op te nemen zoals bij jou blijkt. Ik hoop dat je inmiddels beet hebt.

    • Wat raar zeg. Mijn wachtwoorden volgen nog steeds het ‘stramien’ dat ik doorgemaild heb. Zou het weer iets van wordpress zijn dan?

     • Ik weet het niet, maar besteed er geen energie meer aan. Ook al die blogs waar je 4 schoorstenen oud moet aanklikken voor je kunt reageren. Ik laat het maar.

     • Ik heb dat eerlijk gezegd ook vaak. Soms helpt een andere browser proberen. Of ik wijk noodgedwongen uit naar mijn telefoon. Maar ik moet eerlijk zeggen dat ik dat ook niet altijd doe. Ik dacht dat het met cookies te maken had, maar die weggooien hielp ook niet.

 2. Hoi, door wachtwoord te gebruiken kan ik dit nu zien. Dan zal het wachtwoord ook wel weer werken voor de blogs achter slot. ;-)
  Tja, ik ben wel vaker onbereikbaar via mail, vooral via UPC. Mijn man is ICT-er en ik vermoed dat ie de boel tevell dichtgetimmerd heeft.
  Groet,
  Dorina

  • Ha, je bent er nog. Dit logje (en mijn blog) zit niet achter een wachtwoord dus ik begrijp niet zo goed wat je bedoelt?

   Maar het is dus wel gelukt. Fijn.

   • Ik dacht even dat dit bericht achter t wachtwoord zat. Ik had wachtwoord ingevoerd en toen zag ik dit bericht en aangezien ik duf was, werd de conclusie: ik kan weer met het wachtwoord inloggen.

Reacties zijn gesloten.