Geen widgets gevonden in de zijbalk

Hoe ga jij de hitte te lijf?

Door Mrs. T

8 gedachten over “Hear hear”
  1. Zo eens met haar standpunt! Wanneer gaan we luisteren naar wetenschappers! Zij waarschuwen al tientallen jaren. Mensen denken niet meer in lange termijnen. En op korte termijn gaat het ons heel veel kosten. Geld, ongemak, dus willen we er niet aan. In het nu leven is het mantra tegenwoordig. Maar daar slaan we wel een behoorlijk in door, op alle maatschappelijke fronten.

  2. Ze heeft een goed punt! Dit is denk ik een signaal dat we drastisch onze leefstijl moeten aanpassen zodat het klimaat niet verder verandert.

  3. Bij mij in huis wordt het niet heel warm (24 graden nu), dus ik vind het prima te doen. Ik heb ook de mazzel dat ik niets hoef, dus ik sta mezelf toe om ‘s morgens een rondje te fietsen en de rest van de dag een boek te lezen. Voor mij is die hitte dus stiekem heerlijk: rust!

  4. Ik maak me in elk geval niet druk. Dat doe ik sowieso nooit over dingen waar ik geen invloed op heb en dat helpt enorm. Het is hier in huis nog best koel. Beter dan het vorige flatje. Daar was het binnen net zo warm (of koud) als buiten. Maar het is inderdaad niet voor iedereen een pretje.

Reacties zijn gesloten.