Top 2000

Vanaf vandaag kan het weer: stemmen voor de top 2000. En dat kan tot en met 7 december. Dan gaan om stipt 15.00 uur de lijnen dicht.

Ik stemde gisteren even. Mijn lijst is meestal grotendeels gelijk met die van voorgaande jaren. Maar toch zitten er elk jaar wel een paar nieuwe andere nummers tussen waardoor andere favorieten plaats moeten maken.

Enfin: zie hieronder mijn lijst (waarvan alle nummers ook in mijn spotify playlist staan).

Welk(e) nummer(s) van mijn lijst zou(den) ook in jouw lijst kunnen staan?


12 gedachten over “Top 2000

  1. Ik heb wel een aantal dezelfde artiesten/bands, maar dan andere nummers.
    Dit jaar niet gestemd op de Pilgrims omdat het nooit lukt om die op een mooie hoge plek te krijgen. Leuk dat jij wel op ze gestemd hebt.
    Net als Laurie Freelove,ook een kansloze missie, maar zo mooi

  2. In ieder geval zou Pink floyd erop staan met Wish you were here . Ik zie nog wel meer artiesten die ik graag hoor maar sem zelf nooit omdat ik niet kan kiezen, er is zóveel goede muziek.

  3. Die eerste is toch wel zo’n topplaat vind Kytemann bijzonder in je lijstje ik laat het mensen horen maar niemand kent noch waardeert het. Hozier, Abba ik dacht laat ik wat van de andere nummers opzoeken hilarisch dat die dan niet mijn smaak zijn.

  4. Ik stemde gisteren ook en op mijn lijstje staan ook Queen en Davina Michelle, maar dan met andere nummers. Verder hebben we geen overeenkomsten.

  5. Ik ben duidelijk van een andere generatie. Ken slechts enkele uitvoerders/nummers. Hozier (Take me to church) mag er voor mij in.

Reacties zijn gesloten.