Priemgetal

En zo ben ik vandaag gewoon helemaal een heus priemgetal geworden.

Hieperdepiep hoera!

Omdat mon chou taart mijn favoriete taart ever is … tast toe!

21 gedachten over “Priemgetal

  • haha, door de vroege zomertijdinstelling lijkt het alsof ik meer dan een uur te laat ben. Het waren toch slechts 12 minuten.

 1. Omdat ik me vaag iets herinner over een door corona gemiste ontmoeting met Sara gok ik erop dat als ik er 3 jaar bij doe het juiste priemgetal gevonden heb om je mee te feliciteren, bij deze van harte!!!

 2. Nou gefeliciteerd met je 25e verjaardag, Mrs. T. Je ziet ik houd het priemgetal aan de zeer voorzichtige kant. Maar dat komt door die prachtige ogen, boven aan je blog en je jeugdige manier van schrijven.

   • Ik moest het echt nakijken. Ze hebben me ooit geprobeerd iets van wiskunde bij te brengen maar ze gaven het na een jaar echt op. Nu verwarde ik priemgetallen dus met iets anders, enfin… heel dom.
    Maar ver van de 25 kun je toch niet afzitten 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *