Dat was het dan

Goed lieve lezers. Dit wordt mijn afscheidsblog. Of in ieder geval mijn: ik ga een (héél) lange pauze houden blog.

Ik twijfelde al veel langer: wel – niet doorgaan. Maar het ‘niet doorgaan’ kreeg steeds meer de overhand en in de vakantie heb ik de knoop doorgehakt: ik stop ermee!

Het is voor nu dus helemaal klaar. Mijn domeinnaam is nog betaald tot en met ergens in augustus 2025, dus zo lang blijft mijn blog wel online. Of ik hernieuwde blogzin krijg? Geen idee. Maar dan merken jullie het vanzelf.

Ik blijf de blogs die ik al jaren volg nog wel lezen, maar minder frequent. Hopelijk mis ik daardoor geen cruciale informatie.

Op facebook, instagram en LinkedIn blijf ik mijn ding gewoon doen. Dus mocht je me daar willen volgen stuur dan een mailtje naar triltaal@hotmail.com met je gebruikersnaam en geef even aan op welk platform je zit. Dan leg ik de link wel.

Dank voor vele jaren plezier, leuke contacten en nog zoveel meer!

 

30 gedachten over “Dat was het dan

 1. Heel jammer.
  Ik zit zelf wel op FB, maar dat weet je, plaats daar alleen nagenoeg nooit iets,ook dat weet je, maar kan ik je een beetje in de gaten blijven houden 🙂
  Dank.
  Lieve groetjes Auk

 2. Ik zeg ook jammer. Maar je moet niet tegen je zin schrijven.
  Dank je wel voor al die leuke, vaak interessante blogjaren.
  We gaan elkaar waarschijnlijk uit het ook verliezen want ik doe (bewust) niet aan faceboek, instagram en andere soorten sociale media.
  Geniet van je vrijgekomen tijd. Het is je van harte gegund.

 3. Goh ging net mijn lijstje oude blogvrienden af, alweer eentje die stopt. Zag dat John ook al een break pakt. Is bloggen uit? Moet eerlijk bekennen dat het bij mij ook al jaren minder is. Gelukkig blijft er nog media over, ik ga je proberen op te zoeken op een van de andere kanalen! Laterzzzz

 4. Jammer dat je ermee stopt, maar ik begrijp je wel hoor. Je hebt al vaker aangegeven dat je erover dacht om te stoppen, dus wat dat betreft verbaast het mij niet. Wel jammer dat we daardoor je verhalen over je leuke gezin, de vele mooie boeken en alles waar je verder over schreef, moeten gaan missen, maar wie weet, begint het na verloop van tijd toch weer te kriebelen. Zo niet, dan heb ik in ieder geval van je blogs genoten!

 5. Zeker jammer, maar ook wel weer heel begrijpelijk (en herkenbaar :-))
  Panta Rhei… alles stroomt 🙂 zie je op je andere platforms, dus we verliezen elkaar niet uit het oog!

 6. Ik zal het ook missen, maar gelukkig zie ik je regelmatig in het echt en zo blijven we je toch volgen. Liefs en dikke knuffel voor jarenlang leesplezier.

 7. Ik ga je blog zeker missen. Hoe je vertelde van je werk, van je gezinsleven of de maatschappij, het raakte bij mij altijd de juiste snaar.
  Dankjewel voor alles wat je deelde!

 8. Wat jammer! Ik volg je al sinds je kinderen nog grote en kleine zus heetten. Het was fijn en herkenbaar om je vanaf een afstandje te mogen volgen. Houdoe en bedankt:-)

 9. Jammer maar ook heel goed te begrijpen, het is een hele klus om regelmatig leuke en of interessante teksten te schrijven. Dank je wel voor je verhalen en het meekijken in je werk- en privéleven. xx Niekje

 10. Het is zo herkenbaar, en het levert bakken vrije tijd op. Daar staan natuurlijk veel positieve dingen tegenover, want ik heb ook ook gemist…)
  Bedankt voor je leesplezier en veel succes meet wat je gaat doen!

 11. Herkenbaar. Bij mij werd daarna ook het reageren bij anderen (dus ook bij jou) minder, en nu sla ik zelfs dagen over met het lezen van blogs.

 12. In bloggen kruipt veel tijd en zeker als je het zo netjes/uitgebreid doet als jij. Ik blijf je volgen op Instagram. Dat is eigenlijk een vorm van miniblog. Stories vind ik vervelend. Ik heb wel Facebook maar daar doe ik niks mee want ik word er gek van dat ik zo slecht ingesteld krijg wat en wie ik wil zien. Ik heb zelf momenteel weer meer zin in het bloggen want dat voelt voor mij minder vluchtig dan de andere platforms. Misschien tot ergens ooit, want ik was eens dichtbij. Als je in de Randstad komt en het past, kom langs. Bedankt voor je vele verhalen over alles. Ik genoot het meest van je boekenblogs.

 13. Jammer dat je stopt, want ik genoot erg van de blogs over je werk.
  Kan me goed voorstellen dat je wilt stoppen, want er gaat veel tijd inzitten..
  Bedankt dat ik een lange tijd moch meelezen.

 14. Je hebt al vaker deze twijfels gehad dus het verbaasd me niet.
  Andere genoemde andere media heb ik zelf geen account dus kan ik je niet volgen. Ik wacht dan maar gewoon af of de blog alsnog op zal pakken. Het ga je goed en misschien tot ooit.

 15. Ik ga je zeker missen met je verfrissende, kritische en vernieuwende blogjes.
  Maar ik snap het. Tijd om je tijd anders te gebruiken.
  Ik volg al je op fb en dat blijf ik doen.
  Succes met alles en bedankt voor al je inspiratie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *