Mrs. T.

Ik blog sinds maart 2006. Eerst lange tijd bij web-log.nl maar sinds september 2011 op dit eigen domein. Het kostte wat tijd, maar eind januari 2012 had ik uiteindelijk al mijn oude (web-log)logjes handmatig want er moesten ook linkjes gewijzigd en aliassen veranderd worden overgezet naar deze site. Het is wel erg jammer dat alle reacties (en dat waren er meer dan 51.000!) verdwenen zijn.

Met wie heeft u het genoegen? Bouwjaar 1970, getrouwd en moeder van twee geweldige dochters: Ova (geboren in 1999) en Saar (geboren in 2005). Ik ben een enorme bofbips met mijn mooie gezin en tel daarom regelmatig mijn zegeningen. Maar ik kan ook enorm tobben en piekeren en daarmee maak ik het mezelf vrij regelmatig behoorlijk lastig. Verder heb ik chronisch pijn, maar ik probeer dat mijn leven niet te laten beheersen. Dat lukt de ene dag beter als de andere.

Ik heb een fijn leven. Ik heb een toffe baan en houd van lezen, theater, kunst, cultuur, het grote en het kleine. Ik ben maatschappelijk betrokken en maak me met vrij grote regelmaat zorgen om de wereld waarin we leven. Tegelijkertijd blijf ik geloven in het goede van de mens.

Af en toe doe ik een poging mooie stukjes te schrijven en ergens droom ik nog steeds van dat ene boek. Dat ik ooit ga schrijven. Ooit.

Mocht je denken: hé, ik ken de dame achter dit blog in het echt! Dan zou ik het fijn vinden als je laat weten dat je hier meeleest. Ik zou het verder waarderen als je die ontdekking voor jezelf houdt.

Wil je me iets vertellen of vragen? Mail dan naar triltaal@hotmail.com en je krijgt altijd antwoord.

11 gedachten over “Mrs. T.

 1. Hallo Mrs T,

  Middels deze mail wil ik je laten weten dat je jouw blog genomineerd heb voor de Sunshine blog award. Daar zit net veel meer aan vast dan de eer. En werk zoals je in mijn blog van vandaag kunt lezen (http://wiebeltjes.wordpress.com/2014/12/18/sunshine-award/). Ik neem het je daarom ook niet kwalijk mocht je niets met deze nominatie doen.

  Groetjes en tot lees,

  Rianne (Zij van Wiebeltjes)

 2. Hi Mrs. T., if you are interested in collaboration let me know. Great blog, good luck!

 3. Hallo allemaal,

  Dit bericht heb ik als Min verstuurd aan Rietepietz, Marja (Ram), Minoesjka, Melody en Plato.

  Via Plato / Willem Rol ben ik erachter gekomen dat ik op loopafstand woon van Ria.
  Zaterdag zal ik dus een mooie bos bloemen voor haar kopen en deze aan haar geven.
  Nu wil ik ook een mooie kaart voor haar gaan kopen.
  Zal het leuk zijn als ik daar zoveel mogelijk volgers van haar op kan zetten, met een boodschap van hen erbij?

  Helaas heb ik nog niet van alle volgers het e-mailadres kunnen traceren en tja om het al op mijn weblog te zetten dan verraad ik de verrassing.
  Dus jullie mogen dit bericht sturen aan Ikan-Mas, Hanske, Novelle en van wie je ook maar weet dat ze Ria volgen.

  Ik zal ook eens op twitter kijken of ik wat volgers van Ria tegenkom.

  Ik hoop heel veel reacties te krijgen. Bij voorbaat hartelijke dank.

  Veel groetjes,

  M in, die in het echt gewoon Saskia heet.

 4. Hallo mrs. T., bij kliefje.com las ik van u dat er een FB-pagina over boeken is. Mag ik weten onder welke groeg die pagina staat? Groet, Gina

  • Ik ben niet de beheerder van die groep en ik weet dat men alleen bekenden toelaat, dus ik kan je niet verder helpen.

 5. Je boogje van gister : paniek

  Geen idee wat er precies gebeurd is, maar er is een storing geweest bij mijn webhost (heet dat zo?) en nu zijn er een heleboel logjes (zo’n 1300) en dus ook een heleboel reacties kwijt
  Jullie begrijpen, als totale digitale nitwit ben ik volledig in de stress nu. Ik hoop dat de mensen die er verstand van hebben alles weer kunnen en willen repareren. Ze hebben gelukkig al wel weer wat terug kunnen zetten, maar er is nog een heleboel foetsie.
  Wat ik geleerd heb? In ieder geval toch maar weer backups maken van al wat ik schrijf. Want dat heb ik niet meer gedaan vanaf september 2011. Dacht er laatst nog wel aan, maar ach … Stom dus!
  Ik hoop zo dat dit weer goed komt, want ik geloof niet dat ik de puf nog heb om weer opnieuw te beginnen.

Reacties zijn gesloten.